afhalen

Elk weekend haal je bij ons je favoriete gerechten af. 
Bekijk de meest recente openingstijden hieronder. Bestellingen geef je telefonisch door via: 0222-319 515
Hopelijk zien we je snel!


Openingstijden:
Vrijdag t/m zondag van 17.00 - 19.30 uur.

Bekijk het afhaalmenu Bekijk het afhaalmenu

Waarom Klif 23?

125 verschillende pannenkoeken

Pannenkoekenliefhebbers en gezinnen met kinderen kunnen hun hart ophalen in ons eethuis. Onze kaart staat vol met verrassende combinaties, allemaal gemaakt van echt Texels meel!

Bekijk onze pannenkoekenkaart Pannenkoekenkaart

Texelse specialiteiten

Onze lunch- en dinerkaart staan bomvol verrassende gerechten, waarbij Texelse producten zeker niet ontbreken. Ontdek onze diverse Texelse lamsvleesgerechten. 

Bekijk onze dinerkaart Dinerkaart

Zeer geschikt voor kinderen  

Pannenkoeken: welk kind houdt er niet van? Wij hebben een ruime keuze aan pannenkoeken voor kinderen en bieden daarnaast ook andere kindergerechten. Kids kunnen zich ook vermaken met het kleuren van een kleurplaat.  

Bekijk de kinderkaart Kinderkaart

Heerlijk ruim terras  

Misschien een beetje verstopt, maar achter ons restaurant vind je een heerlijk ruim terras met prachtig uitzicht. Een heerlijk plekje om even bij te komen na een lange fietstocht en te stoppen voor een lekkere lunch of diner.

Bekijk onze openingstijden Onze openingstijden

De lekkerste Texelse biertjes

Kun je ook niet genoeg krijgen van die lekkere Texelse biertjes? Wij hebben verschillende Texelse speciaalbiertjes op de tap. Standaard tappen we Skuumkoppe en Texels Dubbel, maar er zitten meestal ook nog twee andere heerlijke Texelse biertjes op de tap. Laat je verrassen!

Biljarten

In het café-gedeelte van ons restaurant is een biljart te vinden. In het laagseizoen organiseren we een leuke biljartcompetitie. Liever met een eigen gezelschap een balletje stoten? Ook dat is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Evenementen

Regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd bij Klif 23 of op Texel. Neem zeker eens een kijkje in onze agenda en ontdek wat er allemaal te doen is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een avondje Keezen? 

Bekijk onze evenementen Onze evenementen

E-bikes

Ons restaurant ligt langs een mooie fietsroute van VVV Texel en de ANWB. Even uitrusten na al dat fietsen? Je bent van harte welkom in ons restaurant of op ons terras. Er is een oplaadpunt voor E-bikes waar je gratis de E-bikes kunt opladen.

Terug in de tijd  

In de Gouden Eeuw was Den Hoorn een echt loodsdorpje. Ook Klif 23 is gebouwd in de 17e eeuw en diende als grootschippers of commandeurswoning. In 1956 is het pand in gebruik genomen als fotowinkel, daarna als lunchroom en uiteindelijk vond restaurant ’t Jagerhuus’ hier zijn plaats. In 1978 is dit restaurant omgedoopt tot Klif 23, naar de straatnaam en het huisnummer.