Contact

Reserveren

Het maken van een reservering kan eenvoudig via onze reserveerkalender. Wil je een reservering maken voor dezelfde dag? Dat kan online tot 15.00 uur. Is het later dan 15.00 uur en wil je toch nog een tafeltje reserveren voor vandaag? Bel dan even naar 0222-319515

Online reserveren

In verband met de Corona maatregelen zijn wij gesloten voor onze gasten. Wel is het mogelijk om af te halen, kijk hiervoor bij 'afhalen'.

Bedankt voor uw reservering, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  Ik ga akkoord met het Privacy beleid

  Eethuis Klif 23

  Klif 23
  1797 AK Den Hoorn
   0222-319515
  info@klif23.nl 

  De keuken is geopend tot 21.00 uur.

  Volg ons op Social media

  Openingstijden

  Door COVID-19 is ons eethuis alleen geopend voor afhaal. Wij hopen jullie allemaal snel weer veilig en gezond te mogen ontvangen.

  Maandag Gesloten
  Dinsdag Gesloten
  Woensdag Gesloten
  Donderdag Gesloten
  Vrijdag 17.00 - 19.30 uur
  Zaterdag 17.00 - 19.30 uur
  Zondag 17.00 - 19.30 uur

  Waarom Klif 23?

  125 verschillende pannenkoeken

  Pannenkoekenliefhebbers en gezinnen met kinderen kunnen hun hart ophalen in ons eethuis. Onze kaart staat vol met verrassende combinaties, allemaal gemaakt van echt Texels meel!

  Bekijk onze pannenkoekenkaart Pannenkoekenkaart

  Texelse specialiteiten

  Onze lunch- en dinerkaart staan bomvol verrassende gerechten, waarbij Texelse producten zeker niet ontbreken. Ontdek onze diverse Texelse lamsvleesgerechten. 

  Bekijk onze dinerkaart Dinerkaart

  Zeer geschikt voor kinderen  

  Pannenkoeken: welk kind houdt er niet van? Wij hebben een ruime keuze aan pannenkoeken voor kinderen en bieden daarnaast ook andere kindergerechten. Kids kunnen zich ook vermaken met het kleuren van een kleurplaat.  

  Bekijk de kinderkaart Kinderkaart

  Heerlijk ruim terras  

  Misschien een beetje verstopt, maar achter ons restaurant vind je een heerlijk ruim terras met prachtig uitzicht. Een heerlijk plekje om even bij te komen na een lange fietstocht en te stoppen voor een lekkere lunch of diner.

  Bekijk onze openingstijden Onze openingstijden