Menukaart

Pannenkoeken, maaltijdsalades, diverse voorgerechten en hoofdgerechten, kindermenu’s, lunchgerechten en lekkere desserts: ons uitgebreide menu biedt voor iedereen wel iets lekkers. Bekijk onze menukaarten.

De lekkerste Texelse biertjes

Kun je ook niet genoeg krijgen van die lekkere Texelse biertjes? Wij hebben verschillende Texelse speciaalbiertjes op de tap. Standaard tappen we Skuumkoppe en Texels Dubbel, maar er zitten meestal ook nog twee andere heerlijke Texelse biertjes op de tap. Laat je verrassen!

Biljarten

In het café-gedeelte van ons restaurant is een biljart te vinden. In het laagseizoen organiseren we een leuke biljartcompetitie. Liever met een eigen gezelschap een balletje stoten? Ook dat is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Terug in de tijd  

In de Gouden Eeuw was Den Hoorn een echt loodsdorpje. Ook Klif 23 is gebouwd in de 17e eeuw en diende als grootschippers of commandeurswoning. In 1956 is het pand in gebruik genomen als fotowinkel, daarna als lunchroom en uiteindelijk vond restaurant ’t Jagerhuus’ hier zijn plaats. In 1978 is dit restaurant omgedoopt tot Klif 23, naar de straatnaam en het huisnummer.